Skip to main content

Alle koncerter

Maria Florea, violin

Maria Florea2Maria er født i Barcelona i en musikerfamilie og begyndte at studere violin som fireårig med sin far, cellisten og dirigenten Cristian Florea, og hun var kun syv år gammel, da hun gav sin første koncert som solist.

Studerede med Gonçal Comellas i Barcelona og Zakhar Bron i Madrid. Hun har vundet priser i adskillige internationale konkurrencer, og som solist og kammermusiker har hun optrådt i nogle af de mest prestigefyldte koncertsale i Europa, såsom Palau de la Música Catalana og L'Auditori i Barcelona, Teatro Monumental og Auditorio Nacional i Madrid, Orgelsalen i Chisinau, Ateneu i Bukarest, Duke's Hall og Wigmore Hall i London, og hun har for nylig været på en 19 koncerter lang turné som solist i Kina.

Som solist har hun for nylig optrådt i en række koncertsale i Europa. Hun er medlem af Trio da Vinci, der blev grundlagt i 2018 mellem Barcelona og Paris, og som allerede har optrådt på Festival Pablo Casals (Prades, Frankrig), Festival de Torroella (Spanien), Festival Emergents at L'Auditori (Barcelona, Spanien), Organ Hall (Chisinau, Moldova), Théâtre de l'Alliance (Paris, Frankrig), Festival Barcelona Obertura (Spanien), Festival de Pasqua de Cervera (Spanien) blandt andre. De næste optrædener inkluderer deres debut som trio på Palau de la Música Catalana og med klaverkvartet på L'Auditori kammermusiksæsoner med bratschisten Sara Ferrández. De vandt førsteprisen ved XIV BBVA Montserrat Alavedra Chamber Music Prize (Terrassa, Spanien).

 

Haraldsgade 60
6700 Esbjerg,
Danmark

Ledelse

TO TOP

© 2016 – ESBJERG INTERNATIONAL CHAMBER MUSIC FESTIVAL