Skip to main content

Alle koncerter

Michel Camille, bratsch

MichelCamille4Michel Camille har været engageret som bratschist i Esbjerg Ensemble siden 1995 og var ensemblets kunstneriske leder fra 1997 til 2001. I 1999 grundlagde Michel den årlige Esbjerg International Chamber Music Festival og fungerer som kunstnerisk og administrativ leder. Han har samarbejdet med nogle af Danmarks mest fremtrædende komponister samt inviteret kammermusikere og solister fra hele verden.

Under sin uddannelse vandt Michel Camille adskillige priser, den første da han kun var 11 år gammel - et fuldt legat til Wells Cathedral School, en specialiseret musikskole.

Som elev på en af ​​Englands elite-musikskoler fik Michel en intens musikalsk uddannelse kombineret med hyppige optrædener som solist og ensemblemusiker. Det betød, at Michel optrådte sammen med legender som Yehudi Menuhin, Yfrah Neamen, Norman del Mar og Igor Ozim i koncertsale i Europa og andre steder i verden.

Efter at have fyldt 18 år vandt Michel også priser for sine solist- og kammermusikoptrædener som bratschist i London, herunder "Premier Prix" ved Guildhall School of Music, hvor han studerede hos professor David Takeno, og senere "Concerto-prisen" ved Banff Fine Arts.

Efter en kort periode som principal-bratschist i orkestre som Academy of St. Martin, LPO, BBC Symphony, London Musici, Scottish Chamber Orchestra og City of London Sinfonia, besluttede Michel at dedikere sig fuldstændigt til kammermusik. Siden da har han arbejdet inden for både den klassiske og moderne kammermusikscene som udøvende musiker på den internationale scene samt som kunstnerisk leder, hvor han introducerer innovativt repertoire og har skabt farverige kunstformer gennem samarbejder med dans, dukketeater og nutidig musik.

Haraldsgade 60
6700 Esbjerg,
Danmark

Ledelse

TO TOP

© 2016 – ESBJERG INTERNATIONAL CHAMBER MUSIC FESTIVAL