Hjertelig velkommen til festival!

Esbjerg Internationale Kammermusikfestival (EICMF), et initiativ i sit 24. år, har inviteret gæstemusikere fra hele verden til dette internationale fællesskab af kunstnere, der samarbejder i nye konstellationer og skaber nye relationer.

Som alle de foregående år er vi særlig glade for, at musikerne i Esbjerg Ensemble også i år er med i 10 koncerter fra den 6. til den 28. august.

Klassiske koncerter vil blive afholdt:

På den idylliske ø Fanø i Nordby og Sønderho smukke kirker. Her hænger mange kunstfærdige sejlskibe ned fra loftet og hentyder til Fanø i det 17. århundrede, da øen var hjemsted for 160 skibe.

I Vor Frelsers Kirke, Esbjergs centrale kirke, i samarbejde med Esbjerg City’s årlige populære festuge.

I Hjerting Kirke, 10 km. nord for Esbjerg, en moderne, arkitektonisk perle.

Og endelig flere koncerter på Musikkonservatoriet, en historisk bygning, en blanding af Jugendstil og klassicistisk stil, en forbløffende arkitektur for et tidligere elektricitetsværk. Hvad der gør koncertsalen til en af Europas bedste til kammermusik er dens fantastiske akustik.

Dette års sidste koncerter vil blive transmitteret af Danmarks Radio.

Mange af musikerne, der er alsidige solister, undervisere og kammermusikere, vil medvirke både i operaen og ved kammermusikfestivalen.

EICMF har siden sin begyndelse været fuldstændig afhængig af donationer. Trods de særdeles vanskelige omstændigheder i 2020 gennemførte EICMF 15 arrangementer i august forskellige steder i Esbjerg, på Fanø og i Ribe, og viste dermed sin enorme værdi for egnen.

Dette er blevet tydeliggjort gennem talrige udsendelser i Danmarks Radio, samarbejde med tysk radio og på EICMF’s populære Youtube kanal, der har haft flere millioner besøg.

- Vel mødt til EICMF 2020

Michel Camille, Kunstnerisk Leder

Haraldsgade 60
6700 Esbjerg,
Danmark

Ledelse

TO TOP

© 2016 – ESBJERG INTERNATIONAL CHAMBER MUSIC FESTIVAL