Spring til hovedindhold

Velkommen til Klassisk Sommer Festival i Esbjerg og på Fanø.

Vi er glade for at kunne annoncere et samarbejde mellem den anerkendte Esbjerg Internationale Kammermusikfestival og den elskede Fanø Festival, som er designet til at give alle musikentusiaster en problemfri oplevelse. Dette partnerskab vil byde på 20 koncerter i forskellige genrer, nogle ledsaget af forfriskninger, hvilket lover en uforglemmelig oplevelse for deltagerne.

Festivalerne afholder koncerter i de historiske kirker i Nordby og Sønderho på den idylliske ø Fanø og i Ribe, Danmarks ældste by, bl.a. i Sct. Catharinæ Kirke og Ribe Kunstmuseum. Koncerterne vil også finde sted i Det Jyske Musikkonservatoriums koncertsal i Esbjerg, en historisk bygning, der er kendt for sin enestående akustik.

Denne sommer vil synergien mellem Esbjerg Internationale Kammermusikfestival og Fanø Festival omdanne Esbjerg, Fanø og Ribe til en kulturel destination, der skal besøges. Festivalerne har været en platform for globale musikere til at skabe nye kunstneriske samarbejder og har været medvirkende til at fremme kammermusikken i regionen, hvilket fremgår af talrige udsendelser på Danmarks Radio og andre samarbejder.

Michel Camille, kunstnerisk leder

90 koncertoptrædener i vores festivalvideogalleri

set 5.420,094 gange

8.660 abonnenter. Velkommen til!

Sponsorer

da_DKDansk