Skip to main content

Alle koncerter

Pablo Hernàn Benedi, violin

Pablo HernanPablo Hernán Benedí er født i Madrid og begyndte at studere på Padre Antonio Soler-konservatoriet i San Lorenzo de El Escorial hos Polina Kotliarskaya. I 2009 flyttede han til London for at fortsætte sine studier på Guildhall School of Music and Drama med David Takeno og András Keller og blev støttet af stipendier fra MMSF, Juventudes Musicales og La Caixa. Siden Pablo var 14 år, har han haft regelmæssig kontakt med Gordan Nikolic, som var med til at forme og nære hans udvikling.

I 2010 blev han medlem af Chiaroscuro Quartet, med hvem han har optrådt i store koncertsale som London´s Wigmore Hall, New York´s Carnegie Hall, Wien Konzerthaus, Berlin´s Boulez Saal, Amsterdam´s Concertgebouw, Tokio´s Oji Hall og Auditorio Nacional i Madrid. De har en omfattende diskografi og er blevet tildelt adskillige priser, herunder Preis der Deutschen Schallplattenkritik i 2015, som er den mest prestigefyldte CD-pris i Tyskland.

Pablo er også en af grundlæggerne af Trio Isimsiz, som blev dannet i 2011. Trioen er i øjeblikket vindere af Bortletti Buitoni Award Fellowship og har også vundet 1. præmie og publikumsprisen ved Trondheim International Chamber Music Competition og 2. præmie ved Haydn Vienna Competition. Kommende engagementer inkluderer optrædener i Beethoven Haus som en del af deres Complete Beethoven's Chamber music series og de komplette Beethoven Trios i Wigmore Hall i London. Desuden er de i gang med at bestille Francisco Colls første trio.

Som solist har Pablo optrådt med bl.a. Philarmonia, London Chamber Players og Concerto Budapest. Han arbejder også regelmæssigt som leder eller sektionsleder med Arcangelo, Concerto Budapest, Chamber Orchestra of Europe og Swedish Radio Orchestra.
Pablo optræder på "Alard" J.B Vuillaume fra 1851, og en Andrea Amati fra 1570 med sin kvartet.

Haraldsgade 60
6700 Esbjerg,
Danmark

Ledelse

TO TOP

© 2016 – ESBJERG INTERNATIONAL CHAMBER MUSIC FESTIVAL