Spring til hovedindhold

Jazz med Artturi Rönkä, Anna Emmeluth og Antti Salovaara på Syddansk Musikkonservatorium, Esbjerg kl. 20.00. Lørdag 26. august 2023

Gør dig klar til at blive betaget af de friske og innovative
jazzfortolkninger af Artturi Rönkä, Anna Emmeluth og Antti Salovaara.
Disse talentfulde musikere bringer en unik energi og ånd til genren. Lad deres musik tage dig med på en rejse i opdagelse og inspiration.
Artturi Rönkä, Anna Emmeluth og Antti Salovaara spiller lyrisk musik inspireret af naturen fra Finland og Danmark og udvalgte standarder for denne usædvanlige jazzbesætning. Det er ikke ofte man møder fagotten i en jazzsammenhæng!
Anna Emmeluth er aktuel med sit debutalbum, som udkommer d. 1. september, og i koncerten spiller trioen dels versioner af Emmeluths nye kompositioner, versioner af Rönkäs musik og udvalgte perler fra jazzinspirerede stykker fra den klassiske verden, arrangeret af trioen.
Artturi Rönkä besøger Esbjerg som komponist- og musikergæst af Esbjerg Internationale Kammermusikfestival og hans stykke Phases II for trio bliver uropført i festivalen. Antti Salovaara spiller i Esbjerg Ensemble. Rönkä og Salovaara har været kolleger siden deres fælles studietid i Paris i 10 år siden.

 KØB ENKELBILLETTER     7 koncerter KR.600,-.

da_DKDansk